Branding

Capabilități

Ajutăm la crearea de strategii, design și dezvoltare.

Design logo

Amintirea cu care rămâne clientul de la tine, pe lângă serviciile și calitatea acestora, este reprezentată de logo. Impactul vizual este cel care decide continuitatea vizibilității tale și recunoașterea afacerii tale. Fi simplu, ușor de recunoscut și transpune întreaga activitate a businessului într-o grafică unică și cu un efect imediat, ce te plasează printre opțiunile potențialilor clienți.

Graphic design

Nu știi cum să creezi compoziții vizuale? Te ajutăm să-ți comunici mesajul prin design grafic creat în mod strategic pentru a vinde Lasă-te pe mâna noastră și o să captăm atenția și mintea potențialilor tăi clienți. Alătură-te celor care își oferă avantaje companiei prin design grafic diferit, cu un mesaj clar și unic. Noi creăm materiale publicitare de înaltă calitate care evidențiază punctele forte ale firmei și îmbunătățesc aspectele negative vizibile.

Manual branding

Ai un brand și încă nu ai un manual branding? Hai să-ți cuprindem toate componentele identității vizuale într-un mod clar și amănunțit. Învață să te identifici și să interacționezi cu publicul țintă. Fiecare pas contează, de aceea te ajutăm să te focusezi pe acțiunile publicului, fiind cel care te diferențiază pe scara ierarhică. Alege să ai o reputație de invidiat și să fi un bun exemplu de urmat.

Rebranding

Nu ai reușit să ții pasul cu schimbările momentului? Afacerea ta are de suferit? Ne depășim condiția de muncă și capacitatea profesională în mod constant așa că, te ajutăm să ridici nivelul de atractivitate al afacerii tale prin tehnici atent alese de oameni pasionați și creativi. Îți oferim servicii de rebranding ce te vor face să ieși din tipar și să fii cool, crescându-ți veniturile.

Colaborare

Ai un proiect?
Hai să vorbim.

Suntem o echipă care fructifică creativitatea dobândită din idei unice și ajutăm companiile să se diferențieze, creând UI/UX de top.

Utilizam cookie-uri pentru a ne asigura că îți oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Continuând să navighezi, ințelegem că ești de acord cu politica noastră de cookies.

Call Now Button