Mentenanță

Capabilități

Procesul de mentenanță site web este unul necesar și presupune întreținerea și actualizarea periodică a site-ului.

Colaborare

Avem experiența necesară pentru a menține site-ul tău în condiții optime de funcționare. Suntem la dispoziția ta în permanență. Orice modificări dorești să aduci site-ului sau dacă apar probleme noi suntem aici să te ajutăm.

Backup

Procesarea și managementul în siguranță a aplicațiilor și datelor reprezintă o provocare pentru orice business. Serviciile noastre de Backup și Recuperare oferă încrederea posibilității de a restabili rapid datele, atunci când ai nevoie.

Update-uri

Site-urile dezvoltate pe platforma WordPress au nevoie de actualizări în permanență. Versiunea de WordPress, tema sau modulele instalate pe site trebuie actualizate periodic pentru ca site-ul să funcționeze la parametrii optimi.

Securitate

Prin funcțiile de securitate - precum gestionarea parolelor și auditurile de securitate, site-urile și aplicațiile mobile sunt protejate împotriva scurgerilor de date și a accesului neautorizat.

Colaborare

Ai un proiect?
Hai să vorbim.

Suntem o echipă care fructifică creativitatea dobândită din idei unice și ajutăm companiile să se diferențieze, creând UI/UX de top.

Utilizam cookie-uri pentru a ne asigura ca iti oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Continuand sa navighezi, intelegem ca esti de acord cu politica noastra de cookies.

Call Now Button