Social Media Marketing

Capabilități

Campaniile prin e-mail, marketingul social și retargetingul sunt câteva modalități prin care marketingul digital vorbește prin următoarea generație de publicitate.

Strategia de promovare și administrare buget

Te ajutăm să ai o strategie de promovare adaptată fiecărui tip de client din raza ta de acțiune, într-un mod echilibrat, fiind atenți la bugetul tău alocat serviciilor de marketing și promovare. Implicăm potențialii clienți într-o conversație cu brandul, arătându-i afectivitatea printr-un mesaj personalizat, care îl va face să se simtă important și dornic de a beneficia de produsul sau serviciul tău.

E-mail marketing

Serviciile noastre de web design trebuie să ajungă în locul potrivit, pentru a fii remarcat de publicul țintă. Vă propunem un program de e-mail marketing, care prin trimiterea mesajului către adrese de mail corespunzătoare, poate fixa informația corectă în mintea posibilului client. Comunică inteligent cu clienții, partenerii de afaceri sau potențiali clienți/colaboratori, într-un mod profesional.

Campanii de marketing și creare de conținut

În afacerea ta nu funcționează reclamele simple? Te invităm să aplici metode eficiente de promovare prin creare de conținut unic, diferențiat și potrivit mesajului pe care dorești să-l transmiți. Hai să folosim mai multe canale de marketing diferite pentru a populariza idea ta, printr-un plan bine structurat și printr-un timp de desfășurare bine definit.

Copywriting

De cele mai multe ori, calitatea textului nu este luată în considerare ca fiind un punct important de adăugat. Atenția clienților la detalii este neașteptată și te poate diferenția de concurență. Apelează la noi, pentru a avea o strategia de redactare ce ajută la procesul de optimizare SEO.

Colaborare

Ai un proiect?
Hai să vorbim.

Suntem o echipă care fructifică creativitatea dobândită din idei unice și ajutăm companiile să se diferențieze, creând UI/UX de top.

Utilizam cookie-uri pentru a ne asigura că îți oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Continuând să navighezi, ințelegem că ești de acord cu politica noastră de cookies.

Call Now Button